16 червня 2020 року відбулось пленарне засідання позачергової 68 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 20  депутатів із 26.

Перед початком пленарного засідання міський голова Михайло Жовнір привітав переможниць онлайн-конкурсу «Міні-міс Теплодарочка-2020». В умовах карантину конкурс був проведений он-лайн, але це не завадило учасницям продемонструвати свої таланти. Ми вітаємо Вас, чарівні леді, з першими перемогами!

За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено 2 проекти рішень. Всі проекти вкрай важливі для нашого міста, адже при реалізацій даних проектів місто отримає нову систему опалення.

Першим рішенням депутати дозволили передати у користування АТ «Одесагаз» земельної ділянки для будівництва газопроводу, другим же своїм рішенням надали дозвіл управлінню майна та інвестицій Теплодарської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво модульної водонагрійної котельні у м.Теплодар.

Проекти були підтримані всіма присутніми депутатами одноголосно.

В різному депутати поцікавились про дату відкриття дитячих садочків після карантину, але точної дати названо не було. Дитячі заклади дошкільної освіти зможуть прийняти своїх вихованців після отримання дозволу від Держпродспоживслужби. За словами міського голови, дитячий садочок №1 «Веселка» майже завершив виконання всіх заходів, необхідних для отримання цього дозволу.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.