Станом  на 10.00 год. 05 травня 2020 р. в м.Теплодар не зареєстровано нових випадків захворювання на коронавірус. Із 6 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19,  4 – одужали (повторне тестування показало негативний результат), двом інфікованим 06 травня буде проведено повторне тестування. Всього  подано на дослідження 61 зразок.

Ми вдячні всім і кожному окремо, за відповідальне ставлення до карантинних заходів і заборон. Тільки завдяки дотриманню всіх правил карантину, проведеня заходів з дезинфекції у місцях загального користування, які проводились працівниками комунальних служб та небайдужими мешканціями, в нашому місті не відбулось поширення інфекції. Але вірус так швидко не мине, тому всім необхідно бути пильними заради свого здоров’я та здоров’я своїх рідних.

Закликаємо: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Продовжуйте носити захисні маски та рукавички, дотримуйтесь соціального дистанціювання, мийте руки. Будьте здорові!

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.