27 лютого 2020 року відбулось пленарне засідання чергової 64 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 18 депутатів із 26. На пленарному засіданні також був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник Аркадій Олексійович та мешканці міста.

Перед початком пленарного засідання, Михайло Васильович традиційно привітав іменинників, які відзначали свої Дні народження в лютому, побажавши міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено 19 проектів рішень.

На початку пленарного засідання до депутатів звернувся головний лікар Теплодарської ЦМЛ Чуйко Олександр Миколайович з проханням підтримати його звернення про фінансування лікарні з місцевого бюджету з 01 квітня 2020 року. З метою збереження в місті лікарні ,звернення Чуйко О.М. депутати підтримали.

Першим доповідав заступник начальника Біляївського відділу поліції Страшной Ігор Миколайович про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, охорони громадського порядку на території м.Теплодар. Депутати звіт заслухали та поставили ряд питань стосовно роботи представників органів поліції в нашому місті, а також внесли ряд пропозицій з її поліпшення.

Далі голови постійних депутатських комісій прозвітували про хід виконання рішень Теплодарської міської ради за 2019 рік, контроль за виконанням яких покладено на постійні комісії міської ради.

Наступними проектами, які були представлені на розгляд, стали проекти, які стосувались здійснення державної регуляторної політики, внесення змін до бюджету на 2020 рік, деякі майнові та земельні питання.

Всі рішення були підтримані.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.