18 лютого о 10.00 год відбулась щонедільна робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, начальник управління майна та інвестицій Вадим Васильович Лазарев, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Дашковський Сергій Станіславович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович та Кізіль Сергій Дмитрович.

Традиційно, на початку наради Олег Юрійович Панасюк ознайомив всіх присутніх з фінансовим станом підприємства. Станом на 17 лютого 2020 р. заборгованість населення становить 10 млн. 795 тис.грн., слід зауважити, що за тиждень ця сума зменшилась на 790 тис.грн. Загальний борг перед підприємством складає 11 млн. 613 тис.грн.  Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 4,991 млн.грн. (за поточний опалювальний період), загальна кредиторська заборгованість МКП «Одеська ТЕЦ-2» складає 32 млн.грн.

За словами Сергія Дашковського, ситуація на підприємстві залишається складною, котельня працює на можливому для обладнання мінімумі, але з настанням потепління необхідно буде прийняти рішення про режим роботи, адже, при роботі в дробовому режимі втрати складають 55%. За розпорядженням міського голови з 20 лютого буде розпочата інвентаризація майна підприємства.

Також, найближчим часом планується провести зустрічі з потенційними інвесторами, які мають наміри прийняти участь в модернізації системи опалення міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.