Минулі вихідні не були такими для учнів трьох відділень спорту Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи – вони приймали участь у різних за рангом змаганнях.

                                            ЕКЗАМЕН ДЛЯ БОРЦІВ

Відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті ЗТУ К.К.Пульчо з греко-римської боротьби став рекордним за кількістю учасників (980!) і за ваговими категоріями (39!), а участь 19 збірних областей України і 5 команди зарубіжжя – Фінляндії, Болгарії, Латвії, Казахстану і Молдови – дають підстави називати його не лише як малий чемпіонат країни, але й де-факто набуває статусу міжнародного. Організатори ввійдуть в Книгу рекордів України. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша традиційно змагаються в одеському турнірі і завжди маємо і переможців, і призерів.

      Знову чудово виступив наш найкращий борець Кирило Угрік. У ваговій категорії 58кг йому не було рівних: чотири виходи на килим – і всі перемоги! Мо-ло-дець! Ще два наших борця поступилися лише у півфіналах і стали бронзовими призерами – це Дмитро Димитров (вагова категорія 38кг) і Іван Бурлаченко (вагова категорія 41кг).

        Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                              УСПІХ БОКСЕРІВ

        В Одесі проведено чемпіонат Одеської області з кікбоксингу версії ВТКА, який був водночас і відбором до участі у чемпіонаті України. Наше відділення  таїландського боксу тренера-викладача Олександра Анатолійовича Алексійчука також приймало участь.

     Порадував Ростислав Вітальєв – він став чемпіоном Одещини! Ростислав отримав путівку на самий престижний форум юних боксерів. Так тримати! У фіналі не склалося у Кіріла Бринзи і Аль-Альван Аднана – вони срібні призери. Бронзові медалі у Богдана Глушка і Нікіти Баскакова.

   Щиро вітаємо тренера-викладача О.А.Алексійчука і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                               ТЕПЛОДАР – БІЛЯЇВКА – 3:2

         Продовжується зимовий чемпіонат Біляївського району з міні-футболу серед юнацьких команд. Гравці тренера-викладача В.Є.Древаля провели черговий матч з господарями майданчика – з ровесниками м.Біляївка. Гра закінчилася з мінімальною перемогою теплодарців.

        Більшість матчів ще попереду. Ми бажаємо нашим юним футболістам успіху!

                                                                     А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.