Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради повідомляє, що  особи з інвалідністю,  які бажають отримати санаторно-курортне лікування,  вам необхідно звернутися до управління для взяття на облік та надати до  заяви наступні документи:

  • медичну довідку за формою 070/0;
  • копію ідентифікаційного номеру;
  • копію  пільгового посвідчення;
  • копію довідки МСЕК ;
  • копію паспорту.

         Примітка: оригінали документів надати для звірки.

         Також, повідомляємо, для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку , що відповідно до п. 5  Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року № 187 (зі змінами) ви повинні не рідше ніж один раз на три роки поновлювати медичну довідку № 070.

      За додатковою інформацією  потрібно звертатися до  управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7, каб. № 3.

 

Управління праці та соціального захисту населення 

                                                               виконавчого комітету Теплодарської міської ради

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.