Міжнародний турнір з греко-римської боротьби, що пройшов у м.Конотопі Сумської області, зібрав понад 300 юних талантів не лише з усіх борцівських центрів України, а й з кількох країн Європи. Приємно, що серед учасників були і вихованці тренера-викладача В.А. Гладуша.

 

Успішно виступив наш найкращий борець Кирило Угрік. У ваговій категорії 57кг зібралися суперники на два роки старші за нього. Проте наш спортсмен боровся мужньо, показавши свою силу і майстерність. Із-поміж чотирьох перемог запам’яталася дострокова звитяга над чемпіоном Молдови. В підсумку Кирило став бронзовим призером.

        Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованця з чудовим виступом на міжнародних змаганнях!

 

 

УСПІХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ

        В одеському легкоатлетичному манежі відбувся черговий чемпіонат Одеської області з легкої атлетики серед юних спортсменів 2007-2008 років народження. Наше відділення (тренер-викладач О.П. Шефер) також приймало участь.

        Цього разу порадував Максим Раду – він приймав участь у двох спринтерських дистанціях – 60 і 200 метрів. Ніхто з теплодарців за останні 10 років не перемагав на них. І ось збулось! Максим тріумфував на обох зразу! Наш бігун нагороджений двома золотими медалями і грамотами Федерації легкої атлетики Одеської області. Молодець! Ще одна медаль – срібна – в колекції Ілони Шинділи. В бігу на 800 метрів її випередила лише одеситка.

      Нагадаю, що наприкінці січня у нас вже була медаль серед юнаків 2005р.н. Володимир Парасенюк став срібним призером Одещини в бігу на 400 метрів.

       Щиро вітаємо тренера-викладача О.П.Шефера і його вихованців з високими спортивними результатами!

 

А.Г. Баланюк, директор ТДЮСШ

Від Sys Horror

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.