Робочий візит голови Одеської ОДА до міста Теплодар

 

27 січня 2020 року   до міста Теплодар з робочим візитом прибув голова Одеської обласної державної адміністрації Куций Максим Васильович.

У зустрічі з Куцим М.В.  прийняли участь міський голова Жовнір М.В., депутат Одеської обласної ради Губерник А.О., секретар міської ради Бігунов М.М., депутати міської ради: Кізіль С.Д., Лазарєв В.В., Некрасов Ю.П., директор МКП «Одеської ТЕЦ-2» Дашковський С.С. та працівники   ПРК.

Приїзд голови Одеської ОДА був націлений на ознайомлення з головною проблемою міста – теплопостачання. Послуги  населенню міста та бюджетним організаціям здійснюються    пуско- резервною котельною, яка знаходиться близько 6,5 кілометрів від міста та має велику потужність, що   призводить до збільшення тарифу на теплову енергію.

         Міський голова Михайло Васильович Жовнір ознайомив Максима Васильовича з історією міста Теплодар та його проблемами, а також повідомив, що на даний час розроблено проект газопроводу до міста та виділено Теплодарською міською радою земельну ділянку під будівництво котельної на альтернативному паливі та газу.

         Куций М.В. особисто побував на діючій пуско-резервній котельні, яка знаходиться на Промбазі міста. Про роботу котельної детально розповів директор комунального підприємства «Одеська теплоелектроцентраль-2» Дашковський Сергій Станіславович.

         Після почутого та побаченого Максим Васильович    підтримав рішення міської ради про будівництва котельної в   місті, підвідного газопроводу до неї та пообіцяв, що обласна державна адміністрація буде всіляко сприяти у втілення в життя даного проекту.

         Також було озвучено ще одне важливе питання – очисні споруди, які знаходяться на відстані 18 км та були запроектовані та побудовані під будівництво атомної ТЕЦ.

         Дана зустріч надає впевненості керівництву  та мешканцям міста, що дані проекти будуть реалізовані.

Від Sys Horror

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.