Відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ є найкращим на Одещині вже на протязі багатьох років. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша зарекомендували себе якнайкраще і у 2019 році не лише в Одеській області, а й далеко за її межами. Майстерність юних спортсменів теплодарської школи боротьби добре відома у Миколаєві, Харкові, Одесі, Кривому Розі, Тернополі, Конотопі, у Полтавській, Миколаївській, Кіровоградській, Сумській, Закарпатській областях – всюди, де вони змагались.

        А таких чемпіонатів і турнірів обласного, Всеукраїнського і Міжнародного рангу в минулому році було аж 22(!). В них вибороли рекордні 80 медалей, із яких золотих – 29, срібних – 27, бронзових – 24. В особистому заліку учень Теплодарської ЗОШ Кирило Угрік поза конкуренцією – він виступав у 16 змаганнях і в усіх боровся у фіналах! Результат фантастичний – 11 золотих і 5 срібних медалей! Мо-ло-дець! Кирило – найкращий спортсмен ТДЮСШ.

        Адміністрація Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи висловлює слова подяки тренеру-викладачу В.А.Гладушу за його сумлінну плідну працю і високі спортивні досягнення його вихованців! Щиро дякуємо батькам та спонсорам за матеріальну підтримку! Сподіваємося, що і 2020 рік буде для юних борців Теплодару успішним.                                                                                           

                                                                                                  А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.