23 грудня 2019 року відбулось пленарне засідання чергової 61 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 19 депутата із 26. На пленарному засіданні також був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник Аркадій Олексійович та мешканці міста.

Перед початком пленарного засідання, Михайло Васильович традиційно привітав іменинників, які відзначали свої Дні народження в грудні, побажавши міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено 31 проект рішення.

Першими проектами рішень, які були представлені на розгляд депутатів, була передача навчальним закладам автоматичних систем пожежної сигналізації з постановкою на балансовий облік. Рішення були підтримані.

Далі депутати підтримали зміни в структурі управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради. Даним рішенням в структуру управління введено посаду головного спеціаліста з інвестицій.

Наступним проектом, який був представлений на розгляд, став проект бюджету міста Теплодар на 2020 рік, доповідала з цього питання Одарич Світлана Петрівна, начальник фінансового управління. Згідно з проектом,  доходи бюджету міста Теплодар у сумі 78 546693 гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету міста Теплодар – 68 189335 гривень та доходи спеціального фонду бюджету міста Теплодар – 10 357358 гривень. Порівняно з затвердженою сумою доходної частини бюджету минулого року (без змін), доходи бюджету збільшені близько на 17 млн.грн. Рішення підтримане.

Далі були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста. Всі рішення були підтримані.

В різному, депутатів ознайомили зі змінами в законодавстві щодо запобігання корупції та новаціями, пов’язаними з поданням щорічної декларації.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.