23 грудня 2019 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович зі слів вдячності за нелегку працю співробітникам КП «Одеська ТЕЦ-2» та їх нагородження до Дня енергетиків.

Далі Михайло Васильович надав слово першому заступнику міського голови Олегу Юрійовичу Панасюку,  який в свою чергу розповів про стан житлово-комунального господарства міста, проходження опалювального сезону та його складнощі, звернув увагу ТОВ ЖЕСП «Наше місто» на необхідності перевірки готовності снігоприбиральної техніки, поновлення запасів піску для посипання вулиць під час ожеледиці.

В цілому, робота комунальних підприємств міста проходить досить напружено, залишається складною фінансова ситуація на кожному з них, яку погіршує збільшення заборгованості населення за спожиті комунальні послуги. Так, заборгованість населення за спожите тепло складає близько 4 млн.грн, заборгованість населення перед ТОВ ЖЕСП «Наше місто» складає близько 1,654 млн.грн.

Полюк Тетяна Миколаївна, начальник УПСЗН виконавчого комітету Теплодарської міської ради, повідомила, що 524 домогосподарства в нашому місті отримують субсидію, яка перераховується на особистий рахунок кожного субсидіанта, але, в разі виникнення заборгованості по комунальним послугам більше ніж за 2 місяці, виплата субсидії буде зупинена.

Ковальов Олександр Миколайович, заступник міського голови, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту доповів присутнім, що новорічні подарунки від імені міського голови отримають всі вихованці дошкільних навчальних закладів та учні 1-9 класів ТЗОШ І-ІІ ст., але у зв’язку з випадками захворюваності на скарлатину та введеним карантином, проведення новорічних ранків буде обмежено (за узгодженням із керівниками закладів).

Закінчив нараду Михайло Васильович Жовнір, привітавши всіх з Новорічними святами та Різдвом Христовим, побажав всім міцного здоров’я, миру, добра і достатку в кожну оселю, кожній родині.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.