25 листопада 2019 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники управлінь, відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович. Олег Юрійович доповів міському голові та присутнім про роботу комунальних підприємств. Всі підприємства працюють в штатному режимі. Опалювальний сезон розпочали своєчасно та без значних технічних проблем, але фінансова сторона проходження опалювального сезону є дуже складною та напруженою. Окрім того, від мешканців міста є постійні нарікання на температурний показник теплоносія в будинках. Задля усунення даних проблем, міський голова Михайло Васильович Жовнір доручив: створити комісію з представників КП «Одеська ТЕЦ-2» та ТОВ ЖЕБП «Наше місто», здійснити обстеження приладів обліку теплової енергії в кожному будинку з метою фіксації вхідної температури теплоносія та його температури на виході; після обстеження,  здійснити наладку системи та обмежити доступ мешканців будинків до приладів обліку теплової енергії та елеваторних вузлів, для унеможливлення самостійного коригування роботи вузлів. Дану роботу провести протягом кількох днів.

Під час наради були надані доручення керівникам комунальних та обслуговуючих підприємств: провести огляд водопровідних мереж, з метою попередження виникнення аварійних ситуацій (Цельник П.Л.), привести в повну готовність снігоприбиральну техніку та забезпечити посипні матеріали (Сурженко А.І.), посилити роботу з боржниками по спожитим комунальним послугам (Дашковський С.С., Цельник П.Л., Сурженко А.І.).

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.