Добігає кінця другий місяць осені, який був багатим на спортивні події для учнів Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи. Вони змагалися в різних турнірах та чемпіонатах, завойовуючи титули та захищаючи честь міста. Ось деякі з них.

 ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

Успіхи борців пов’язані з плідною професійною роботою тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша, який став на цю стезю понад 20 років тому.А той факт, що відділення найкраще на Одещині, не стільки тішить, як накладає велику відповідальність і на наставника, і на його вихованців.

Двоє теплодарців виступали на чемпіонатах України – це Битка Даниїл і Угрік Кирило. Перший у м.Кременчук Полтавської області в особистому змаганні з-поміж 30 учасників попав у десятку кращих. А ось наш перспективний юний спортсмен Кирило Угрік (вагова категорія 57кг) у складі збірної  України виборов у м.Харкові чемпіонський титул у командному заліку. Його внесок вагомий: три поєдинки – три перемоги! Кирило нагороджений золотою медаллю і цінним подарунком. Молодець!

Нещодавно у м.Вознесенську Миколаївської області відбувся Всеукраїнський турнір під назвою «Пам’ять нескорених» серед молодших юнаків 2007-2012 років народження. Знову переборов усіх опонентів Кирило Угрік – він переможець турніру! Його успіх підтримав Сергійко Дімітров (вагова категорія 21кг) – це перше золото семирічного теплодарця на республіканській арені. До речі, у цьому змаганні приймали участь ще двоє його старших братів і вони у призерах. Олексій Дімітров (вагова категорія 38кг) переборов 4 суперників і став срібним призером, а Дмитро Дімітров (вагова категорія 38кг) отримав бронзову медаль. Ще один наш учасник Нікіта Чебан (вагова категорія 57кг) поступився лише у фіналі.

Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.