М І Н І С Т Е Р С Т В О   О Б О Р О Н И   У К Р А Ї Н

НАКАЗ

Військового комісара Біляївського районного територіального

центру комплектування та соціальної підтримки

   04.09.2019                                    м. Біляївка                                    № 97

Про приписку громадян

до призовної дільниці

  1. Відповідно до вимог Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 13 січня по 31 березня 2020 року оголошується приписка до призовної дільниці Біляївського району Одеської області громадян 2003 року народження.

 

  1. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2003 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Біляївського району, міста Біляївка та міста Теплодар, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

 

  1. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці,  зобов’язані  прибути  за  адресом: м. Біляївка, вул. Костіна,  52 , у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою  13 січня 2020 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

 

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.