10 жовтня 2019 року відбулись громадські обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності ПП «ОМЕГА-БРОКЕРС», яке здійснює виробничу діяльність в м.Теплодар на власній території за адресою вул.Хімічна , 62, орендованій території за адресою вул.Хімічна 51. Основний напрямок планової діяльності – випуск мийних засобів побутового та спеціального призначення, засобів санітарно-гігієнічного призначення.

Громадські обговорення були ініційовані та проведені Департаментом екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планової діяльності.

На обговореннях були присутні представники Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації, міський голова Михайло Жовнір, секретар міської ради Михайло Бігунов, представники депутатського корпусу, працівники виконавчого комітету та представники громадськості.

Всі присутні були ознайомлені з Висновками з оцінки впливу на довкілля діяльності ПП «ОМЕГА – БРОКЕРС», зауважень та пропозицій від присутніх не надійшло.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.