Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.
Предметом постійної уваги з боку місцевої влади є оздоровлення дітей міста, яке проводиться спільними зусиллями структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На виконання міської програми «Оздоровлення та відпочинок дітей та підлітків м. Теплодар» місцевим бюджетом передбачено кошти на літнє оздоровлення та відпочинок дітей нашого міста. У цьому році міськвиконкомом збільшено фінансування на оздоровлення та відпочинок дітей.
Управлінням освіти, культури та спорту виконавчого комітету Теплодарської міської ради проведено роботу щодо організації літнього відпочинку дітей навчальних закладів міста. При міському будинку дитячої та юнацької творчості працював табір з денним перебуванням «Віночок», де мали можливість відпочити та оздоровитись 30 дітей пільгового контингенту за кошти місцевого бюджету.
Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради за кошти місцевого бюджету оздоровлено в ДОК “Буревестник” (с. Приморське, Татарбунарського району, Одеської обл.) – 24 дитини із сімей соціально незахищеної категорії міста та 4 дитини за батьківські кошти. За кошти державного бюджету направлено до ДП МДЦ «Артек» (Пуща Озерна, Київська обл.) -11 дітей, ДП «УДЦ «Молода Гвардія» (м. Одеса)- 7 дітей пільгового контингенту.
Також, не один рік займається оздоровленням дітей працівників навчальних закладів міста Теплодарський міський комітет профспілки працівників освіти і науки України .
Хотілось би зазначити, що літньому оздоровленню дітей нашого міста сприяє Теплодарська центральна міська лікарня, яка направляє в оздоровчі заклади дітей, що перебувають на диспансерному обліку.
Сьогодні ми можемо сказати, що всі бажаючі діти із сімей соціально незахищеної категорії нашого міста мали можливість відпочити та оздоровитись. Порівняно з минулим роком кількість оздоровлених дітей за бюджетні кошти збільшилась удвічі.
Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради дякує всім, хто допоміг в організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей нашого міста. Особлива подяка за супроводження дітей до ДП МДЦ «Артек» : Биконовій Т.І. Шевченко О.І., Покровському М.І., Сенчук Н.В.
Літо позаду, але попереду – робота з забезпечення достатнього фінансування оздоровчої кампанії влітку 2020 року.
Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.