Святкування Дня Незалежності України в Теплодарі розпочалося  о 18:30 з ходи з 33-х метровим Прапором  України. Від пам’ятника Т.Г.Шевченку жителі міста пронесли довге знамено навколо міста і, під звуки урочистого Козацького маршу зайшли на площу біля Теплодарського міського Будинку культури.

З вітальним словом до гостей та жителів нашого міста звернувся міський голова Жовнір М.В. На урочистих зборах Грамотами  й Подяками виконавчого комітету Теплодарської міської ради нагороджувалися жителі нашого міста – за  високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток міста та з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Почесною Грамотою Заступника Гетьмана Козацького війська України – Верховного Отамана Козацького військового округу «Західна Україна», Грамотою від Міжнародної організації «Міжнародний центр ЮНЕСКО» й Подякою від Міжнародної Академії літератури і журналістики було нагороджено міського голову Жовніра М.В.

На святковому концерті свій позитивний настрій теплодарцям дарували творчі колективи нашого міста й гість з м. Одеса, скрипаль Нового покоління Андрій Євстратьєв.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.