Розпочато громадське обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного контролю (нагляду) у сфері житлово-комунального господарства».

Проект акту розроблено Мінрегіоном з власної ініціативи.

Метаю є встановлення на законодавчому рівні механізму здійснення державного контролю (нагляду) у сфері ЖКГ, забезпечення захисту прав та інтересів споживачів житлово-комунальних послуг, закріплення на законодавчому рівні переліку видів діяльності у сфері житлово-комунального господарства стосовно яких буде здійснюватись державний контроль (нагляд), визначення органів, яким буде надано повноваження щодо здійснення заходів державного контролю (нагляду).

Зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою до 25 серпня на адресу: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Департаменту систем життезабезпечення та житлової політики (01601, м.Київ, вул. Велика Житомирська, 9, 207-18-40; LieppoOO@minregion.gov.ua. ).

Довідка

Цим Проектом Закону України передбачається створення центрального органу виконавчої влади, що здійснюватиме реалізацію державної політики з контролю у сфері житлово-комунального господарства (створення Державної житлово-комунальної інспекції) безпосередньо через центральний апарат та свої територіальні структури.

Проектом акту пропонується встановлення на законодавчому рівні механізму щодо здійснення державного контролю (нагляду) у сфері житлово-комунального господарства та відповідальності за порушення законодавства у цій сфері.

Ознайомитись з документом: http://bit.ly/31alo9V

За інф. Асоціації ЕМУ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.