25 липня 2019 року відбулось пленарне засідання чергової 55 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 19 депутатів із 26.

Перед початком пленарного засідання, Михайло Васильович традиційно привітав іменинників, які відзначали свої Дні народження в липні, побажавши міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено 24 проекти рішень, які підтримані депутатами.

Депутати затвердили Положення виконавчого комітету Теплодарської міської ради, усунули неузгодженості в Положенні про фінансове управління, підтримали новий Порядок розроблення міських цільових Програм, моніторингу та звітності про їх виконання, затвердили додаткову угоду до договору оренди майна, укладеного між МКП «Одеська ТЕЦ-2» та «Теплодаренерго», а також розглянуті та підтримані земельні питання.

Єдиним проектом рішення, до якого виникли запитання, був проект рішення  Про передачу основного засобу дошкільному навчальному закладу №1 “Веселка” загального типу, комунальної власності, м.Теплодар в господарське відання з постановкою на балансовий облік, але після тривалих дискусій та внесення поправок, депутати підтримали даний проект.

В різному депутати підняли питання благоустрою міського кладовища, а саме наявність води та необхідності облаштування пішохідної доріжки вздовж садового кооперативу до кладовища. Дані питання взяті на контроль.

Також депутатів цікавив стан підготовки міста до нового опалювального сезону, на що міський голова повідомив, що КП «Одеська ТЕЦ-2» готовиться до надання якісних послуг з опалення, але відкритим залишається питання тарифу, тому як віддаленість котельні від міста не дає змоги знизити собівартість послуги, про зниженні тарифу виникатиме різниця в тарифах і постає питання компенсації по різниці, на що в міському бюджеті коштів бракує. Сьогодні, міським головою ця проблема озвучена керівництву області та наразі тривають обговорення даної ситуації.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням /?page_id=30363

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.