Продовжують успішно виступати  на змаганнях різного рангу юні спортсмени відділення греко-римської боротьби тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша.

       У чемпіонаті України серед кадетів 2001-2003 років народження, що відбувся у м.Харкові, приймав участь першорозрядник Даниіл Битка. Дві його перемоги принесли залікові очки не лише ТДЮСШ, але й у копилку Одещини.

       А молодші за віком щойно повернулися з м.Новоукраїнки Кіровоградської області. Там відбувся Всеукраїнський турнір, і теплодарці показали себе з кращої сторони. Так, Кирило Угрік (вагова категорія 53кг) переборов усіх суперників – він переможець турніру! У фіналі боровся і Олексій Дімітров (вагова категорія 35кг), ставши срібним призером.

        Теплодарська школа боротьби продовжує домінувати на Одещині. Департамент освіти і наукової діяльності Одеської облдержадміністрації підбив підсумки і відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ зайняло І місце в обласному огляді-конкурсі на кращу організацію спортивної роботи і за результатами участі у змаганнях 2018 року.

       Наші щирі вітання тренеру-викладачу В.А.Гладушу і його вихованцям!

       І, користуючись нагодою, нагадую: 18 травня у спортивній залі Теплодарської ЗОШ буде проведено відкриту Першість Одеської області з греко-римської боротьби серед юнаків та молодших школярів. Початок змагань  – 10.00. Вболівайте за наших!                                                                   

Директор ТДЮСШ                                              А.Г.Баланюк

Від admin

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.