Ми вже звикли до успішних виступів юних спортсменів відділення греко-римської боротьби Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша на змаганнях високого рівня. Не став виключенням і зональний чемпіонат України (південний регіон), що відбувся у м.Миколаєві. До речі, він був відкритим і цим скористалися юні таланти Києва, Харкова, Молдови та інші.

       Серед кадетів 2002-2003 років народження першорозрядник Даниїл Битка (вагова категорія 55кг) не мав собі рівних: п’ять сутичок – п’ять перемог! Він – переможець турніру; нагороджений Кубком, золотою медаллю і грамотою. Молодець! Наш борець отримав право участі у фіналі чемпіонату України, що відбудеться у квітні у м.Харкові.

       Не пощастило Кирилу Угріку (вагова категорія 48кг). Не звертаючи увагу на те, що його суперники були старшими на 2-3 роки, Кирило 4-х опонентів переборов і вийшов у фінал. Але у виграшному двобою одна помилка стала на заваді отримання найвищого титулу. Повчально – в спорті так буває. В активі Дмитра Дімітрова (вагова категорія 35кг) три перемоги і бронзова медаль чемпіонату.

        Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                                                          

                                                                            А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.