Відповідно до  обласної комплексної програми соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки «Соціальний захист населення в Одеській області» передбачено надання матеріальної допомоги на оздоровлення або відшкодування вартості санаторно-курортного лікування в санаторіях Одещини особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1-3 категорії, ветеранам війни, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО, постраждалим учасникам Революції гідності, особам з інвалідністю загального захворювання, дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства.

Бажаючим, для взяття на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням в санаторно-курортних закладах Одеської області необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської  міської ради  та подати наступні документи:

  • заяву про взяття на облік для отримання путівки;
  • довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о;
  • копію посвідчення, яке підтверджує статус особи;
  • копію паспорта.

      За додатковою інформацією потрібно звертатися до  управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7, каб. № 3, тел.783 10 13.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.