25 лютого 2019 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, який доповів присутнім про стан житлово-комунального господарства у місті. Олег Юрійович повідомив про складність проблем, які виникають під час проходження опалювального сезону в місті, а саме борги перед газопостачаючими компаніями, поряд з цим КП «Одеська ТЕЦ-2» отримало номінації на березень 2019 року та проводиться підготовка до наступного опалювального сезону.

Далі, керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. Нажаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам. Відсоток сплати за спожиті послуги становить 80-85%, а відсоток сплати за спожите тепло за січень 2019 року становить 58 %, на що міський голова зауважив, що необхідно посилити роботу з боржниками, як з населенням, так і з підприємцями, які провадять свою діяльність на території міста і не проводять розрахунки з бюджетом.

Також в ході наради обговорили питання стану захворюваності серед населення міста, весняного прибирання та благоустрою міста та підготовку до чергових Президентських виборів.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, запросивши всіх бажаючих долучитись до продовження вишивання «Рушника Єдності», роботу над яким було розпочато і приурочено до Дня міста у 2016 році.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.