25 січня  о 10.00 год. відбулась традиційна робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Васильовича Жовніра. В нараді приймали участь: директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, головний інженер ТОВ ЖЕСП «Наше місто» Грозний Олег Алімович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович, Рябова Віра Василівна.

«За січень 2019 року МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала природного газу на суму 6,767 млн.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 24.01.2019 р. заборгованість населення зменшилась  на 1,212 млн.грн. і становить 4,352 млн.грн., в тому числі заборгованість за минулий опалювальний сезон складає 2,228 млн.грн. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» за поточний складає 8 млн. 382 тис.грн., загальна заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» близько 18,5 млн. грн. Поряд з цим, за підрахунками МКП «Одеська ТЕЦ-2», заборгованість держави по різниці в тарифах складає близько 16 млн.грн. Олег Юрійович зауважив, що вже сьогодні проводиться підготовка до наступного опалювального сезону.

Черевко Ніла Борисівна повідомила, що котельна працює в штатному режимі, але існують проблеми з температурним режимом в квартирах. В деяких будинках дуже великі втрати тепла, тому в квартирах досить низька температура. В цих будинках гостра потреба в комплексному утеплюванні.

В ході наради підняли питання несанкціонованих підключень до системи опалення, її переобладнання, обігрів незадекларованих приміщень та інше. Було вирішено здійснити ревізію підвальних приміщень з метою виявлення порушників та притягнення їх до відповідальності.

Наприкінці наради, знову повернулись до обговорення питання створення ОСМД в нашому місті.  Рябова Віра Василівна розповіла про роботу, яку необхідно провести для створення ОСМД в будинках нашого міста. «Без бажання самих мешканців покращити свій будинок та допомоги керівництва міста, дуже складно буде зрушити з місця цей процес» – зауважила Віра Василівна.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.