Сьогоді, 30 листопада о 10.00 год.  в кабінеті міського голови відбулась чергова робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Васильовича Жовніра. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Олег Юрійович Панасюк, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Андрій Ілліч Сурженко, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович та Філіппов Василь Олексійович.

«Станом на 30 листопада МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала 684 тис.м3 природного газу, на 5 млн.719 тис.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 29.11.2018р. заборгованість населення за минулий опалювальний період становить 2 млн. 36 тис.грн., що на 54 тис.грн. менше, ніж минулого тижня. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» за тиждень зменшився на 1 млн. 900 тис.грн. і складає 10 млн. 368 тис.грн. Таке значне зменшення відбулось за рахунок погашення державою різниці в тарифах, але, за розрахунками МКП «Одеська ТЕЦ-2», сума нарахованої різниці в тарифах, яку б держава мала компенсувати комунальному підприємству, складає близько 14 млн.грн.

  Котельна працює в штатному режимі. Підприємством отримані номінації на природний газ на весь грудень 2018 року.

Сурженко Андрій Ілліч повідомив, що всі заявки мешканців з скління вікон відпрацьовуються, ремонт вхідних в під’їзди дверей проводиться також відповідно до поданих мешканцями заяв. Отже, в разі виникнення потреби у заходах по енергозбереженню, мешканцям міста необхідно звернутись до ТОВ ЖЕСП «Наше місто» і сумісними зусиллями вирішувати дані проблеми.

Служби міста готові до сталого проходження опалювального сезону, до можливого виникнення надзвичайних ситуацій в зимовий період та до подолання їх наслідків.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.