26 листопада 2018 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович. Олег Юрійович доповів міському голові та присутнім про роботу комунальних підприємств. Всі підприємства працюють в штатному режимі. Опалювальний сезон розпочали своєчасно та без значних технічних проблем, але фінансова сторона проходження опалювального сезону є дуже складною та напруженою. 27 листопада 2018 року відбудеться засідання НКРЄ щодо можливого підвищення тарифу на тепло з січня 2019 року, з урахуванням підвищення ціни на газ. Наостанок свого виступу, Олег Юрійович наголосив на необхідності жорсткої економії газу.

Під час наради були надані доручення керівникам комунальних та обслуговуючих підприємств: провести скління вікон у під’їздах та установку відсутніх дверей (Сурженко А.І.), огляд водопровідних мереж, з метою попередження виникнення аварійних ситуацій (Калашніков С.В.), привести в повну готовність снігоприбиральну техніку та забезпечити посипні матеріали, прискорити прибирання та вивезення опалого листя по місту (Сурженко А.І.).

Наступним доповідав заступник міського голови, начальник управління освіти, культури та спорту Ковальов Олександр Миколайович. Олександр Миколайович повідомив присутнім про вкрай негативну ситуацію, яка склалася з щеплення в нашому місті. Відсоток щеплених дітей в нашому місті складає 67%, що є досить низьким показником. Сьогодні в нашому місті вже є один випадок захворюваності дитини на кір. Тому, для уникнення складної епідемічної ситуації, звернувся до батьків з проханням провести щеплення дітей, адже непривитих дітей не будуть приймати в заклади освіти.

Далі, директор КП «Одеська ТЕЦ-2»  Черевко Ніла Борисівна звернулась до мешканців міста з проханням сплатити борги минулих опалювальних сезонів, тому як нинішній опалювальний сезон буде набагато фінансово складнішим.

Шостаковський Олександр Володимирович, керівник ДРПЧ-14, доповів міському голові і присутнім про повну готовність частини до надзвичайних ситуацій та подолання їх наслідків, а також призвав мешканців міста бути обережними з опалювальними та електричними приборами для уникнення нещасних випадків.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.