Сьогоді, 23 листопада о 10.00 год.  в кабінеті першого заступника міського голови відбулась чергова робоча нарада з приводу готовності міста до опалювального сезону та його проходження. Нарада проходила під головуванням першого заступника міського голови Панасюка Олега Юрійовича, і в ній приймали участь: директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, головний інженер  Проненко Сергій Дмитрович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович та Філіппов Василь Олексійович.

«За 14 днів опалювального сезону 2018/2019 років МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала природного газу на 3 млн.734 тис.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 21.11.2018р. заборгованість населення за минулий опалювальний період становить 2 млн.90 тис.грн., що на 78 тис.грн. менше, ніж минулого тижня. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 12 млн. 339 тис.грн., але, за розрахунками МКП «Одеська ТЕЦ-2», сума нарахованої різниці в тарифах, яку б держава мала компенсувати комунальному підприємству, складає близько 14 млн.грн.

  Котельна працює в штатному режимі, дрібні неполадки на обладнанні усуваються під час роботи.

Черевко Ніла Борисівна доповіла, що претензійна робота з боржниками ведеться щоденно, готуються і подаються справи до суду, рішення суду – до виконавчої служби, укладаються договори реструктуризації, але борги залишаються.

Некрасов Юрій Петрович зауважив, що необхідно провести енергоаудит, з метою визначення втрат тепла, як в бюджетних установах, так і в житлових будинках, і в подальшому прийняття заходів по енергозбереженню, оскільки це все кошти мешканців, кошти бюджету.

Постало питання відмови мешканців деяких будинків від зняття показників приладів обліку теплової енергії, оскільки в підвальних приміщеннях досі відсутнє освітлення.

Олег Юрійович доручив провести ревізію підвальних приміщень житлових будинків на предмет освітлення, а також обстежити всі під’їзди будинків на наявність неосклених вікон та відсутність дверей, та усунути всі ці недоліки.

Наостанок, Ніла Борисівна повідомила присутнім, що підприємством укладені додаткові угоди з НАК «Нафтогаз» про поставки природного газу до 30 квітня 2019 року.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.