Сьогоді, 16 листопада о 10.00 год.  в кабінеті міського голови відбулась чергова робоча нарада з приводу готовності міста до опалювального сезону та його проходження. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, головний інженер  Проненко Сергій Дмитрович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутат Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Васильовича Жовніра.

«8 листопада в нашому місті розпочався опалювальний сезон і, на сьогоднішній день, МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала природного газу на 1 млн.760 тис.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 16.11.2018р. заборгованість населення за минулий опалювальний період становить 2 млн.168 тис.грн., що на 59,5 тис.грн. менше, ніж минулого тижня. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 12 млн.384 тис.грн.

Черевко Ніла Борисівна доповіла, що претензійна робота ведеться щоденно, готуються і подаються справи до суду, рішення суду – до виконавчої служби, укладаються договори реструктуризації, але борги залишаються.

Котельна працює в штатному режимі, запущена турбіна для виробництва електроенергії. На сьогоднішній день, скарг від населення про відсутність опалення в квартирах не надходить.

Керівництво міста та МКП «Одеська ТЕЦ-2» роблять все можливе для сталого проходження опалювального сезону в місті, але звертаються до жителів міста своєчасно сплачувати по рахункам за спожиті комунальні послуги, особливо за теплову енергію. Жителям, які мають заборгованість, і досі не уклали договори реструктуризації, необхідно негайно звернутись до МКП «Одеська ТЕЦ-2» і укласти їх, адже, саме від своєчасної сплати за тепло залежить його наявність в наших оселях.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.