15 листопада 2018 року о 10.00 год. в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд членів виконавчого комітету за порядком денним винесено сімнадцять питань.  

Першим блоком питань, які були винесені на затвердження членів виконкому, були проекти рішень про затвердження штатних розписів по освітнім закладам, закладам культури та спорту нашого міста. Доповідав заступник міського голови Ковальов Олександр Миколайович.

Дані проекти викликали ряд питань у деяких членів виконавчого комітету, але всі рішення були підтримані без змін та доповнень.

Другим блоком питань, винесеним на розгляд і затвердження виконавчого комітету, були проекти рішень, направлені на майновий та правовий захист дітей. Доповідачем виступила Гріщук Наталля Миколаївна, начальник служби у справах дітей.

Далі, члени виконавчого комітету підтримали проект рішення про внесення пропозиції до Теплодарської міської ради щодо затвердження структури та загальної чисельності виконавчих органів Теплодарської міської ради.

Наступними рішеннями були надані  дозволи мешканцям міста будівничого та правового характеру.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.