12 жовтня 2018 року у глядацькій залі міського Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Святковий концерт був відкритий гарним українським танком у виконанні  танцювального колективу «Міленіум», після якого на сцену для вітального слова був запрошений міський голова нашого міста  – Михайло Васильович Жовнір. У своєму виступі міський голова зазначив, що у залі зібрались патріоти України, які не дивлячись на тяжку ситуацію в нашій країні продовжують вірити в її славне майбутнє. Михайло Васильович подякував всім людям, які  боронили та продовжують захищати українські землі, які відстоюють українські традиції та зберігають наше життя. Також йшла мова про наше місто, яке повинно бути для кожного з нас малою Батьківщиною, рідним краєм.  Що кожен з нас повинен берегти українські традиції і дякувати Богові, що дав змогу жити у гарній, плодовитій та насиченій людськими талантами людьми.

     На святковому концерті зі  своїми яскравими номерами  із шаблями виступили гості нашого міста- Всеукраїнське  козацьке військо південного оперативного козацького округу, та зі своїм вітальним словом виступив   прапорщик –  Зайков Ігор Іванович.

         Дякуємо всім виступаючим, які прийняли участь у святковому концерті та надихнули в нас віру у квітуче майбутнє нашого міста та нашої неньки України..

     Під час святкового заходу також відбулась хвилина мовчання, під час якої люди стоячи та схиливши голови дякували тим воїнам і героям, які поклали своє життя заради нас та наших дітей¸ заради своєї Батьківщини…Вічна їм пам’ять … Героям Слава!

В.о. начальника відділу культури Цельник О.П.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.