11 жовтня 2018 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено двадцять питань.  

Першим питанням, винесеним на розгляд членів виконавчого комітету Теплодарської міської ради, був проект рішення про відміну рішення виконавчого комітету, яким було визначено ТОВ «ТЕП» та ТОВ «Нова Генерація Південь» надавачами послуг з теплопостачання. В результаті підтримки членами виконавчого комітету даного проекту, єдиним надавачем послуг з теплопостачання (централізоване опалення) в нашому місті залишається КП «Одеська ТЕЦ-2».

Далі, заслухали проект рішення Про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста Теплодар до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, доповідав перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович. В Теплодарі діє три підприємства, які забезпечують діяльність житлово-комунального господарства міста:

  • МКП «Теплодарводоканал»,
  • КП «Одеська ТЕЦ №2»,
  • ТОВ ЖЕБП «Наше місто».

Згідно наданих звітів, комунальні підприємства та соціальні об’єкти до осінньо-зимового періоду готові повністю.

Далі, члени виконавчого комітету підтримали впровадження в дію Кодексу етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування Теплодарської міської ради та створення комісії з етики, а також затверджено з доповненнями депутатської групи, яку очолює Некрасов Ю.П., Регламент виконавчого комітету Теплодарської міської ради в новій редакції.

Надано дозволи мешканцям міста будівничого та правового характеру, затверджені проекти, які стосувались питань квартирного обліку наших громадян.

Останнім питанням, винесеним на розгляд виконавчого комітету, був проект рішення «Про внесення пропозицій до Теплодарської міської ради щодо затвердження звіту про виконання бюджету міста Теплодар за 9 місяців 2018 року».  Доповідала і давала роз’яснення щодо виконання бюджету за 9 місяців, яке склало 117,2 %,   начальник фінансового управляння Одарич С.П.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.