25 вересня 2018 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено сімнадцять питань.  

Першим питанням за порядком денним було встановлення тарифів міському комунальному підприємству «Одеська теплоелектроцентраль №2» на теплову енергію для потреб населення, ОСББ, ЖБК, гуртожитків, бюджетних установ та інших споживачів. У зв’язку з прийнятим 18.09.2018 року рішенням НКРЕ КП про підвищення тарифу в частині виробництва теплової енергії. Відтак, з 01 жовтня 2018 року тариф на теплову енергію для населення складатиме:

  • для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1632,00 грн/Гкал;
  • для абонентів житлових будинків без приладів обліку теплової енергії – 37,94 грн. за 1 м2 за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення.

Далі виконавчим комітетом була затверджена комплектація класів в Теплодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на 2018-2019 навчальний рік, та комплектування вікових груп в дошкільних навчальних закладах. Станом на 01 вересня 2018 року в школі навчається 1094 учня, в 42 класах, дитячі садочки буде відвідувати 444 вихованця. Слід відзначити, що в нашому місті відсутні черги до дитячих садочків. Також було затверджено проект рішення про працевлаштування випускників Теплодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Надано дозвіл на вчинення правочинів, з метою захисту прав, дозволи мешканцям міста будівничого та правового характеру.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.