24 вересня 2018 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Перший заступник міського голови Олег Юрійович Панасюк розповів про готовність міста до опалювального сезону 2018-2019 років. За словами Олега Юрійовича місто до опалювального сезону майже готове. Розпочнеться опалювальний сезон з КП «Одеська ТЕЦ – 2», яке технічно повністю готове до подачі тепла, проводяться огляд та ремонтні роботи на внутрішньоквартальних  мережах, гідравлічні випробування систем. Поряд з цим, проводиться підготовка посипних матеріалів, перевірка та ремонт снігоприбиральної техніки.

Окрім цього, проводиться ряд робіт по ремонту покрівель, ремонтуються дитячі майданчики, та інше. «Проблем багато, але вони вирішуються»,-зауважив Олег Юрійович.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам.

Головний інженер ТОВ ЖЕБП «Наше місто» повідомив, що рівень розрахунків населення за спожиті комунальні послуги складає 80%, претензійна робота ведеться, лише за останній тиждень до суду направлено близько 20 позовів по боргам.  

Черевко Ніла Борисівна, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» доповіла присутнім, що заборгованість населення за спожите тепло трохи зменшилась і складає 2,7 млн.грн.

Аналогічна фінансова ситуація склалася і на МКП «Теплодарводоканал». Рівень сплати населення перед за послуги водопостачання і водовідведення складає близько 80%.

Міським головою був озвучений ще ряд проблемних питань, які потребують негайного вирішення, а саме:

– посилити заходи по боротьбі з амброзією;

– активізувати претензійну роботу з боржниками за спожиті послуги та інше.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.