Сьогоді, 10 серпня, відбулась щотижнева робоча нарада з приводу підготовки міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь Черевко Н.Б., директор КП “Одеська ТЕЦ-2”, представники ТОВ “ТЕП” та директор ТОВ “Нова Генерація”, секретар міської ради Бігунов М.М., депутати Теплодарської міської ради. Нарада проходила під головуванням першого заступника міського голови Панасюка О.Ю.

Представники ТОВ «ТЕП» повідомили присутнім, що на сьогоднішній день підприємство розпочало підготовчі  роботи на будівельному майданчику, виставляється огорожа, зроблена розмітка майданчика, обладнання для котельної виготовляється у відповідності з графіками. За словами Соловйова Олексія, керівника даного проекту в нашому місті, орієнтовний запуск водогрійної котельні планується на 1-10 листопада 2018 року.

Черевко Ніла Борисівна повідомила, що КП “Одеська ТЕЦ-2” розпочало підготовку внутрішньоквартальних мереж до опалювального сезону, а також технічні заходи для своєчасного і безпереійного виробництва та постачання тепла в місто.

Було наголошено на необхідності посилення притензійної роботи з боржниками, адже кожна гривня має значення.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.