З моменту отримання відповідного статусу учасник АТО набуває право на безкоштовну послугу з психологічної реабілітації та грошову компенсацію вартості проїзду до реабілітаційної установи та назад.

 Реабілітація за бюджетною програмою буде здійснюватись на базі діючих лікувальних та санаторно-курортних закладів, які мають сучасну матеріально-технічну базу та кваліфіковані кадри. Учасник антитерористичної операції обирає суб’єкта надання послуг з оприлюдненого переліку суб’єктів.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації Вам необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання та заповнити заяву.

До заяви необхідно додати такі документи:

  • копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
  • копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення;
  • паспорт громадянина України.

Управління праці та соціального захисту населення видає направлення на реабілітацію, в якому будуть зазначені дата початку та дата закінчення терміну реабілітації.

Органи соціального захисту населення відшкодовують вартість проїзду до реабілітаційних установ та назад учаснику антитерористичної операції на підставі наступних документів:

  • заява;
  • оригінали проїзних документів;
  • заповненого суб̕´єктом надання послуг відривного корінця направлення на психологічну реабілітацію;
  • документу, що підтверджує особу.

Для отримання направлення на безкоштовну психологічну реабілітації просимо звертатися за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7, каб. № 20  управління праці та соціального захисту населення.

УПСЗН ВК ТМР

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.