Сьогоді, 03 серпня, відбулась чергова робоча нарада з приводу підготовки міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь Черевко Н.Б., директор КП «Одеська ТЕЦ-2», представники ТОВ «ТЕП», секретар міської ради Бігунов М.М., депутати Теплодарської міської ради Некрасов Ю.П. та Бєланов С.В. Головував на нараді перший заступник міського голови Панасюк О.Ю.

Представники ТОВ «ТЕП» повідомили присутнім, що на сьогоднішній день підприємство вже має деякі дозвільні документи на початок робіт, пов’язаних з будівництвом  котельні в місті, зареєстровані в Державній архітектурній будівельній інспекції в Одеській області, закінчуються проектні роботи та з наступного тижня планується розпочати земельні роботи на будівельному майданчику.

Черевко Ніла Борисівна повідомила, що наше комунальне підприємство готове розпочати підготовку мереж до опалювального сезону, а також технічно готове для виробництва та постачання тепла в місто, в разі необхідності.

Під час наради піднімались проблемні питання як технічного, так і фінансового характеру, обговорювались шляхи їх вирішення, співробітництва та компромісів.

«Всі мають докласти максимум зусиль і  зробити все можливе для того, щоб опалювальний сезон розпочався у встановлені законодавством строки», – підвів підсумки Олег Юрійович Панасюк.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.