Зі святом вітаю я сьогодні

Матусю свою золоту.

Щиро зичу щастя і здоров’я,

Люблю її за доброту.

Вона,  неначе бджілка чарівна.

А як же вміє смачно готувати!

Люблю за те,  що в мене лиш одна –

Моя найкраща в світі мати!

                     (О.Кістеньов)

Мати,  матуся,  матусенько, рідненька, ненька  – це найрідніша та найдорожча нам людина,  яка радіє нашим маленьким і великим перемогам,  яка підтримує та хвилюється за наші негаразди. Багато теплих та лагідних слів можна сказати про матір за її доброту та ласку.

Можливо,  не всі мешканці нашого міста знають,  що на сьогодні в м.Теплодар мешкає 70 багатодітних сімей,  в яких виховується троє та більше дітей віком до 18 років. Згідно Указу Президента України почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам,  які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей,  у тому числі дітей,  усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї,  створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти,  розвитку їх творчих здібностей,  формування високих духовних і моральних якостей.

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.                Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

З нагоди Дня матері, багатодітна мати, яка народила та виховує п’ятьох дітей Анастасія Бойчук отримала подарунок – фотосесія від  Анни Мільошиної та неперевершений макіяж від Наталі Самочорної . Без зайвих елементів, без додаткових атрибутів професіонали свого діла показали, якою може бути прекрасною, ніжною та чарівною жінка-МАТИ. Також, Анна та Наталя привітали усіх жінок зі святом та побажали бути завжди коханими та неперевершеними…

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Виконавчий  комітет Теплодарської міської ради та Бойчук Анастасія висловлюють слова вдячності  Мільошиній Анні та Самочорній Наталі за подаровану радість багатодітній матері та можливість відчути себе неймовірно вродливою жінкою.

   Начальник  відділу сімейної політики УПСЗН Кисильова А.В.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.