В нашому місті дуже багато людей грали, грають і будуть грати в шашки і шахи. Ці види спорту – це гімнастика людського розуму, розвивають здібності і кмітливість. І не дивно, що в цих турнірах приймають участь десятки прихильників. Не стали винятком і змагання з нагоди 37-річниці Дня міста.

      Юні шашкісти виборювали титул найкращого гравця кілька днів. В підсумку перемогла чемпіонка Ліза Гребенюк і отримала Кубок, золоту медаль і грамоту. За високі результати медалями і грамотами нагороджено Надію Білик, Всеслава Гребенюка, Ніку Печерську, Софію Гречукову і Михайла Петрова.

       У шахістів серед учнів початкових класів знову поза конкуренцією був Нікіта Журавель з 4-го класу. Вслід за ним фінішували Костя Дмитроняк і Стефанія Грабова. А у старшокласників переможець отримував Кубок міського голови. Він у Богдана Рингача. Срібний призер – Олександр Пашевич, бронза у Микити Казотія.

        Та, безумовно, найцікавішим і найінтригуючим був турнір з швидких шахів серед дорослих. Чемпіон міста Володимир Поліщук переміг своїх суперників і підтвердив таким чином реноме найкращого шахіста Теплодару. На другій сходинці Олександр Полов’юк, третій – Євгеній Шкіря. Всі призери нагороджені медалями і грамотами міського голови, а лідер додатково – Кубком.

        Тепер планові змагання відбудуться у червні – це XІX міська шахово-шашкова Олімпіада серед школярів та молоді. На переможців і призерів чекають Кубки, медалі, грамоти і призи. Запрошуємо до активної участі!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.