У суботу, 19 травня, Теплодар відсвяткував 37 річницю від Дня заснування. Традиційно святкування Дня міста розпочали з урочистих зборів біля Кубу.

З офіційними привітаннями з нагоди свята виступили міський голова Теплодара Михайло Жовнір, депутати Одеської обласної ради Аркадій Губерник та Роман Сеник, та інші почесні гості.

Міський очільник Теплодара Михайло Жовнір у своєму вітальному слові акцентував увагу на змінах та діях, які нині відбуваються у Теплодарі. Відтак, Михайло Васильович наголосив на найважливішій зміні — будівництві Теплодарського енергетичного парку та котельні на території міста Теплодар, приході інвестицій, спрямованих на розвиток та розбудову міста, відтепер, назва нашого міста стане реальністю, Теплодар буде дарувати тепло.

Особливістю урочистого свята стало закладання капсули щодо будівництва котельні на території міста. Ця значна подія стала символічним стартом наступного етапу розвитку нашого міста та здійснення мрії багатьох мешканців-першобудівників Теплодара.

 В межах святкування Дня міста відбулися також різноманітні ярмарки, атракції та виставки.

Опісля офіційних заходів на сцені біля Будинку культури відбувся святковий концерт за участю творчих колективів та зірочок Теплодара.

Завершилося святкування 37-річчя Теплодара вечірнім концертом та фаєр-шоу.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.