В перших числах травня  вихованці тренера-викладача В.А.Гладуша приймали участь у традиційному Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби «Орлятко-2018», що відбувся у м.Тернопіль. Змагання було представницьким – понад 300 учасників із 16 областей України, а також Чехії та Молдови.  

         В складі теплодарців найкраще виступили першорозрядник  Даниїл Битка (вагова категорія 52кг) і Кирило Угрік (вагова категорія 44кг). Шлях до нагород у кожного з них був різним, але слід відзначити їх високу майстерність, бійцівський характер і непохитну віру у власні сили. Д.Битка вже у першому виході на килим боровся з переможцем турніру. Важкий поєдинок завершився не на нашу користь, але це дало можливість виступати  в подальшому. Цим Даниїл скористався сповна – переборов наступних 3-х суперників і  став бронзовим призером. Успішно проводив свої виступи і Кирило, хоча, так сталось, його опоненти були на два роки старшими. Перші п’ять виходів на килим – і п’ять перемог! У боротьбі за золото він зустрівся з чемпіоном Молдови і у драматичному поєдинку поступився. Обидва наші юні борці нагороджені Кубками, медалями і грамотами. Молодці!

       Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша  і його вихованців з високими спортивними результатами!

     Любителям боротьби нагадую: 19 травня 2018 року в спортивній залі Теплодарської ЗОШ відбудеться відкрита Першість Одеської області з греко-римської боротьби серед юніорів, юнаків та молодших школярів. Початок –  о 10-й годині. Вболівайте за наших!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.