З нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  в Теплодарському міському Будинку культури  відбувся пам’ятний захід та церемонія покладання квітів до  пам’ятника Визволителям. 

Вшанувати загиблих, вклонитися та подякувати ветеранам, чий подвиг назавжди залишиться в пам’яті народу зібралися мешканці міста – ветерани, керівництво міста, депутати Теплодарської міської ради, представники громадських організацій, молодь та учні школи.

Міський голова Михайло Жовнір привітав всіх присутніх з 73-ю річницею Перемоги над нацистськими загарбниками та висловив щиру вдячність ветеранам за Велику Перемогу, за відвойовані у жорстоких битвах мирні світанки, за те, що показали всьому світу мужність, подвиг, здатність, витримку і врешті-решт Велику Перемогу.

На мітингу був присутній  Іпат`єв Іван Трофимович, учасник бойових дій та єдиний живий ветеран у нашому місті. Всі жителі аплодували стоячи, коли Іван Трофимович заходив до глядацького залу.

Всіх померлих ветеранів згадали хвилиною мовчання…А всіх жителів нашого міста пригощали традиційною солдатською кашою.

Організаційний комітет Теплодарської міської ради  висловлює подяку всім тим, хто допомагав  у проведенні цього заходу:  ЖБП «Наше місто» – Сурженко А.І., за відновлення пам’ятника і чисту територію, соціально – економічному відділу ВК ТМР   (Чуприненко Т.В.)  та Радіонову Є.М. за традиційну солдатську  кашу та Теплодарську загальноосвітню школу за проведення мітингу.

                            Ветеранам війни та захисникам України

                                          Слава! Слава! Слава!

В.о. начальника відділу культури Цельник О.П.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.