03 травня 2018 року відбулось пленарне засідання позачергової сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. На розгляд депутатів, за порядком деннм, був винесений лише один проект рішення, який стосувався затвердження  проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки в довгострокову оренду (терміном на 49 років)ТОВ «Теплодарський енергетичний парк» площею 66,0000 га за адресою: Одеська область, м. Теплодар, Промзона, вул. Енергетиків,14.

Перед початком пленарного засідання міський голова запропонував всім депутатам Теплодарської міської ради та присутнім в залі засідань ще раз ознайомитись з презентацією даного проекту та задати інвестору питання, які їх цікавлять.

Обговорення виявились дуже бурхливими та запеклими, у депутатів було дуже багато питань до інвестора та до міського голови. Отримані відповіді не завжди задовольняли депутатів.

Після закінчення дискусій і офіційного початку пленарного засідання, були зачитані депутатські запити Рябової Віри Василівни, щодо питання оплати навчання іногородніх дітей в закладах освіти міста Теплодар, та Некрасова Юрія Петровича, щодо створення комісії з інвентаризації майна та земельних ділянок, які можуть бути здані та здаються в оренду, з метою уникнення  фінансових втрат громадою. Запити були підтримані.

Доповідачем по першому проекту був перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович.

 Під час обговорень депутатами вносились ряд пропозицій до проекту рішення, які на їх думку мають гарантувати захист інтересів громади.

В решті-решт, із внесенням пропозицій та доповнень рішення було підтримано 17 обранцями з 23 присутніх, 7 – утримались, проти не віддав свій голос жоден з депутатів.

Ще одним рішенням, яке було внесене з голосу, Теплодарська міська рада затвердила зміни в персональному складі постійної депутатської комісії.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням /?page_id=17914

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.