27 березня команда молодших юнаків Теплодарської ДЮСШ з фут залу тренера-викладача Ігоря Павловича Гаврилюка приймала участь у футбольному турнірі у м.Біляївка. Змагалися шість команд.

Спочатку ми стали переможцями у своїй групі завдяки перемозі над ровесниками з В.Дальнику з великим рахунком 4:1 (по двічі відзначалися  голами Богдан Гринішак і Михайло Онуфрієв) і нічиєї з господарями поля – командою м.Біляівка – 1:1 (гол на рахунку Максима Кожухара).

У фіналі на нас чекав ще важчий матч  – з  переможцями другої групи –  з юними футболістами  м.Білгород-Дністровського. Драматичний поєдинок завершився бойовою нічиєю – 1:1. В нашій команді знову забив Б.Гринішак, ставши кращим бомбардиром турніру.  Згідно Регламенту, справа дійшла до «футбольної лотереї» – пробиття пенальті. Вирішальний влучний удар наніс М.Кожухар – Кубок наш! Радості у дітвори не було меж!

Найкращим воротарем турніру визнано нашого Віктора Гераситенка. І цілком справедливо – його внесок у загальну перемогу великий. А за команду-переможницю, крім вже названих, грали: Михайло Салаш, Олександр Голенко, Олександр Федосеєв, Мілан Реутов, Сергій Головатий, Леонід Терзі, Максим Пірожков, Данило Цап, Микола Пономаренко, Богдан Борейчук, Владлен Анаєв, Єгор Богдан, Єгор Лобода. Молодці!

Щиро вітаємо тренера-викладача І.П.Гаврилюка і його вихованців з перемогою у футбольному турнірі обласного рівня!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.