27 березня 2018 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено дев’ять питань.  

Перший проект рішення, який був винесений на розгляд членів виконавчого комітету Теплодарської міської ради, був про закінчення опалювального періоду 2017-2018 років. Враховуючи лист директора КП «Одеська ТЕЦ – 2» Черевко Н.Б., а також закінчення 31 березня 2018 року строку дії договору з НАК «Нафтогаз України» на постачання газу, членами виконавчого комітету  було вирішено припинити роботу обладнання котельної 31 березня 2018 року.

Наступними питаннями, винесеними на затвердження членами виконавчого комітету, були звіти про роботу відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міста, відділу культури управління освіти, культури та спорту виконавчого комітету, відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб, служби у справах дітей виконавчого комітету Теплодарської міської ради питання з присвоєння адрес  об’єктам нерухомості за зверненнями громадян.

Міський голова Жовнір Михайло Васильович представив проект рішення про внесення пропозицій до Теплодарської міської ради щодо затвердження Звіту міського голови про діяльність виконавчих органів Теплодарської міської ради за 2017 рік.

Всі рішення були підтримані та затверджені членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.