16 березня 2018 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено вісім питань.  

Першими питаннями, які були винесені на розгляд виконавчого комітету були проекти рішень по встановленню тарифу на послуги з вивезення побутових відходів для населення будинків ОСББ, ЖБК, профліцея (гуртожиток), бюджетних установ, інших споживачів м.Теплодар.

 Підвищення тарифів на дані види послуг обумовлено підвищенням мінімальної заробітної плати та підвищенням вартості електроносіїв, палива.

Наступними питаннями, винесеними на затвердження членами виконавчого комітету, були питання з присвоєння адрес  об’єктам нерухомості за зверненнями громадян.

Наступний проект рішення, який був представлений на розгляд членів виконавчого комітету Теплодарської міської ради, стосується взаємовідносин з об’єднаними територіальними громадами (іншими органами місцевого самоврядування) у сфері надання освітніх послуг. В освітніх закладах нашого міста перебуває 109 учнів з інших громад, які, відповідно до чинного законодавства, з 01.09.2018 року будуть отримувати освітні послуги в закладах нашого міста на платній основі.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.