У останні вихідні дні в Одесі відбулися змагання учнів відділень греко-римської боротьби і таїландського боксу Теплодарської ДЮСШ.Юні борці тренера-викладача В. А. Гладуша помірялись силами у Всеукраїнському  турнірі пам’яті чемпіона СРСР І.Г.Толмачова, що проводився під егідою Одеської обласної Федерації греко-римської боротьби. Вражає кількість учасників – понад 260 представників із усієї України, а також 6 команд із  Молдови. 

Серед наших учасників найкраще виступив першорозрядник  Данило Битка (вагова категорія 52кг), який переборов усіх п’ятьох суперників, що ставали на його шляху до тріумфу. Він нагороджений Кубком, золотою медаллю, грамотою та грошовою винагородою 500 гривень. Перших трьох однолітків переборов і Кирило Угрік (вагова категорія 42кг), але у півфіналі поступився майбутньому переможцю і отримав бронзову медаль, грамоту і книгу з історії боротьби та борців.

А ось учні відділення таїландського боксу тренера-викладача О.А.Алексійчука, яке відкрито грудневим рішенням виконавчого комітету Теплодарської міської ради при спортивній школі з 01 січня 2018 року, вперше помірялися силами у  відкритому чемпіонаті Одеської області з кікбоксингу «WAKO». Особливо успішно провели свої двобої брати Віктор і Михайло Чебан. Вони змагались у різних вікових і вагових категоріях, але результат був однаковий і приємний – перемога над опонентом і звання чемпіона. Молодці! Швець Ілля у ваговій категорії понад 90кг поступився і зайняв друге місце. Друге місце і у десятирічного Нікіти Кравченко. Спочатку він святкував перемогу, але у фінальному бою, на жаль, програв.

Щиро вітаємо тренерів-викладачів В.А.Гладуша і О.А.Алексійчука і їх вихованців з високими спортивними результатами!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.