05 березня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. На розгляд депутатів було винесено 27 питань .

Перед початком пленарного засідання голова Теплодарської міської ради Жовнір Михайло Васильович привітав колег-жінок по депутатському корпусу з наступаючим святом весни – 8 березня, побажав їм залишатись такими ж чарівними та активними.

На пленарному засіданні був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник А.О., керівники комунальних підприємств, начальники управлінь, відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та мешканці міста.

Першим доповідав міський голова Михайло Жовнір, який представив на розгляд депутатського корпусу два проекти рішень, одним з проектів запропоновано вивести зі складу виконавчого комітету Теплодарської міської ради Золотоноса О.О., у зв’язку зі звільненням, а другим – затвердити на посаді першого заступника міського голови Панасюка О.Ю. Проекти рішень підтримані одноголосно.

Одарич Світлана Петрівна, начальник фінансового управління, доповіла присутнім про виконання бюджету м.Теплодар за 2017 рік. Всього виконання бюджету за 2017 рік склало 103,3%, в тому числі, по загальному фонду –  102,1%, а по спеціальному – 120,4%.

Депутатами також затверджені: «Програма регулювання чисельності безпритульних тварин у м.Теплодар на 2018-2020 роки» та програма «Локалізація та ліквідація амброзії полинолистої на території м.Теплодар на 2018-2020 роки», положення двох відділів,  розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

Депутати також дали свою згоду на укладання договору державно-приватного партнерства з модернізації пуско-резервної котельної м.Теплодар з ТОВ «НОВА ГЕНЕРАЦІЯ-ПІВДЕНЬ», шляхом погодження з ним істотних умов договору та затвердили перелік майна, яке буде передано в управління приватному партнеру при модернізації ПРК м.Теплодар.

Ще одними з ключових рішень Теплодарської міської ради були дозволи депутатів на розробку проекту детального плану території земельної ділянки для будівництва та експлуатації локальних очисних споруд у місті Теплодар та на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для розташування локальних очисних міста.

Далі були пакетні питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

Всі рішення були підтримані.

Результати поіменного голосування

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.