28 лютого 2018 року о 10.00 годині повинно було відбутись пленарне засідання чергової тридцять шостої сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. Проте, через відсутність кворуму сесію провести не вдалося. На сесію з 26 депутатів прийшли 12. Секретар міської ради Михайло Бігунов акцентував увагу депутатів на їх прямому обов’язку перед громадою, яка їх обрала, бути присутніми на сесіях і працювати на благо міста та розвиток громади (ч.4 ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).

На порядок денний сесії виносилося 17 питань, і кожне важливе для громади міста та його мешканців.

Одним із проектів було рішення про укладення договору державно-приватного партнерства з модернізації пуско-резервної котельної м.Теплодар, що є дуже важливим і стратегічним для нашого комунального підприємства «Одеська ТЕЦ №2», яке виробляє та постачає тепло в наше місто.

Залишились без затвердження дві Програми, які є дуже актуальними для наших мешканців, це програма регулювання чисельності безпритульних тварину м.Теплодар на 2018-2020 роки та програма «Локалізація та ліквідація амброзії полинолистної на території м.Теплодар на 2018-2020 роки».

Міський голова Михайло Жовнір зауважив, що всі питання порядку денного є вкрай важливими, як для мешканців громади, так і для продуктивної роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради, розвитку міста, і кожен депутат має нести відповідальність за свої дії перед виборцями, які довірили йому представляти та захищати їх інтереси, працювати на розвиток громади.

Секретар міської ради Михайло Бігунов доручив голові постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та соціального захисту населення Кучеруку Олексію Васильовичу обговорити на комісії питання відвідування депутатами пленарних засідань сесій для недопущення повторення подібної ситуації.

Відповідно до п.2 ст.26 Регламенту роботи Теплодарської міської ради VII скликання «У випадку неможливості прибути на сесію чи  при відмові від участі в її роботі, депутат  повідомляє про це голову чи  секретаря  ради. Повідомлення депутата доводиться   до відома сесії». Попередження про неможливість бути присутнім на пленарному засіданні 28 лютого 2018 року о 10.00 надійшло від Чуйка Олександра Миколайовича, про що було повідомлено присутнім.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.