19 лютого 2018 року до Теплодарської міської ради прибула з робочим візитом делегація з Мирненської сільської ради. Мета візиту робочої групи – на місцях вивчити переваги  та недоліки громад, які запропонували об’єднатись,  аби вибрати найкращий варіант для своєї громади. У міській раді гостей зустрів міський голова Михайло Жовнір з депутатами, працівниками управлінь та відділів.

Робоча зустріч розпочалась з виступу міського голови, який розповів гостям про наше місто, його перспективи, можливості та ті перші кроки, які вже зроблені для того, щоб здійснити первинну мету створення Теплодару – виробництво енергії. Гостей ознайомили з існуючою і успішно діючою інфраструктурою міста, якою, доречи, користуються і мешканці навколишніх сіл.

Звісно було багато питань від представників робочої групи Мирненської сільської ради – це і фінансові питання, і медичні, і освітні, і про стан житлово-комунального господарства, і перспективи розвитку громади. На всі питання гостям вичерпно відповіли профільні спеціалісти виконавчого комітету Теплодарської міської ради. Жодна галузь життєдіяльності міста не залишилась без уваги.

– Об’єднавшись з Теплодаром, мешканці Мирненської сільської ради отримають готову інфраструктуру, можливість отримувати майже всі види послуг, якими більшість і так користується, обрати депутатів від своїх сіл до нової об’єднаної територіальної громади, і все що залишиться – це разом працювати на те, щоб зробити її спроможною і процвітаючою! – завершив Михайло Васильович Жовнір.

Зустріч з робочою групою Мирненської сільської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.