29 січня 2018 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович з привітання Шостаковського Олександра Володимировича, начальника ДРПЧ-14, з професійним святом, подякував за відмінну роботу і побажав безпечного проходження служби. Далі  Михайло Васильович повідомив, що основними напрямками, на які буде покладено максимум зусиль, є будівництво локальних очисних споруд та котельні на альтернативних видах палива в нашому місті.

Потім керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги, на жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам. Так перед МКП «Теплодарводоканал» відсоток сплати населення за спожиту воду в січні складає 56%, перед КП «Одеська ТЕЦ-2» відсоток сплати населення за спожите тепло складає 73% (борг населення станом на 01.01.2018 р. складає 2,3 млн.грн.).

Головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович застеріг присутніх про те, що в Україні збільшується кількість захворювань на дифтерію,  тому за необхідності потрібно зробити ревакцинацію, випадків захворюваності на кір в місті більше не зафіксовано.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, зазначивши, шо від сьогоднішнього дня розпочаті роботи з проектування локальних очисних в місті і вже через два місяці ми будем мати на руках всю проектну документацію, що дасть нам змогу залучати кошти з різних джерел на їх будівництво.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.